З метою активізації національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, формування у них активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України, створення позитивного іміджу громадян-патріотів у засобах масової інформації, мережі Інтернет та відзначення Дня Соборності України, 26 січня 2021 року підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнської фотовиставки «Україна – це ми!» (наказ КЗ КОР “ЦТДЮК” від 26.01.2021 № 14).

Для участі у заході закладами загальної середньої, позашкільної освіти Київщини та КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» подано 240 фоторобіт. З 18 по 26 січня 2021 року усі надіслані світлини та привітання учасників демонструвалися на обласній онлайн-виставці у фейсбук-групі КЗ КОР «ЦТДЮК» під хештегами  #Україна_це_ми_Київщина, #УДЦНПВ.

Загальна тема надісланих фото: Україна – Соборна та Єдина!

Усі учасники обласної онлайн-виставки отримають подяки. А для участі у всеукраїнському етапі фотовиставки «Україна – це ми!» журі обласного етапу обрало 5-ть світлин, а саме:

Назва роботи: «Україна – це ми!»

Дані автора: Артем Демченко, учень 1-Ж класу Ірпінської СЗОШІ-ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені 3. Алієвої Ірпінської міської ради.

ПІБ керівника дитини: Бикович Марія Романівна, класний керівник

Привітання: Вітаю з Днем соборності України! Бажаю жити довго і щасливо в квітучій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов’ю у серці та вічною любов’ю до Батьківщини!

Recommended Posts