У рамках програми “Insprational Talk” GoCamp,  найбільшої освітньої волонтерської програми в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України, впродовж травня-липня Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої бере участь в онлайн-зустрічях із послами різних країн.  

 10.07.2020 учні 7-10 класів, під керівництвом учителя іноземних мов Олійник Н. О., спілкувалися з послом Австрії в Україні паном Gernot Pfandler .     

Під час спілкування  діти змагались за звання найкращого знавця Австрії, отримали дієві поради з питань, як бути успішним і досягти своєї мети.

      Нашим учням дуже сподобався етап зустрічі, коли можна було поставити свої власні запитання про освіту в Австрії, навчальні програми для іноземних студентів, умови отримання стипендій в університетах цієї країни. Інiціювання та реалiзацiя проектів Наталією Олександрівною, якi сприяють внутрiшнiй та зовнiшнiй інтеграції у загальносвiтовий контекст та створення умов для виховання нового поколiння згідно з цiнностями вiльного свiту, є важливим, цiкавим і корисним для школярів.

Recommended Posts