Цьогорічний тривожний травень на бентежних крилах весняного вітру відніс від нас далеко-далеко відголоски хвилюючого Останнього дзвоника!

Але не будемо сумувати! Адже він завжди звучатиме в наших душах і серцях!!!

Директор школи Антоненко Валентина Сергіївна та адміністрація навчального закладу щиро вітає всіх вас з цим прекрасним весняним святом!

Бажаємо вам здоров’я міцного, як граніт! Здійснення задуманих мрій та бажань! Успіхів, творчого натхнення та Перемоги не лише на Сході країни, а й над страшною недугою, яка немов павутиння, взяла в полон увесь світ.

Особливих слів підтримки і найкращих побажань заслуговують наші випускники!

Дорогі діти! Ви позбавлені не лише свята Останнього дзвоника, а й найочікуванішого в житті кожного учня випускного вечора. Будьте оптимістами і візьміть із собою в дорогу знання, отримані в стінах рідної школи. Як сказав Геґель: «Науку чисту, обов’язкову для всіх, яка не гне спину ні перед ким, не схиляє покірно чоло перед будь-чим. Науку, мов перевірений компас, яка безпомилково вказує, де Істина і де Похибка. Беріть її у максимальній кількості!».

А також, за Геґелем, візьміть із собою в доросле життя любов і повагу до людей, до батьків! Навчайтеся, старанно працюйте і гідно пронесіть через усе своє життя почесне звання: «Випускник Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Київської області»!

Зі шкільного рідного порогу,

Із найкращої юнацької весни

У добрий час, у світлу путь-дорогу

Благословляємо вас, доньки і сини,

І хлібом-сіллю радо проводжаєм,

Щоб вам жилось в достатку і теплі!

Всім нашим учням від душі бажаєм,

Здоров’я, миру, щастя на землі!

Зі святом усіх!!!

Recommended Posts